Οργή Μάντζιου – «Δικαιώθηκε η ομάδα που ζητούσε ξένους διαιτητές»
Εξαλλος ο Ακης Μάντζιος και στη συνέντευξη Τύπου για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ.
Η οργή του Ακη Μάντζιου φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της λήξης του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής του Αρη θεωρεί ότι η ομάδα του αδικήθηκε. Οτι ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, προκάλεσε την ήττα και ότι το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε. Για αυτό μίλησε για «απίστευτα πράγματα». Ωστόσο δεν τα είπε εν θερμώ. Τα είπε έχοντας πλήρη συνείδηση. Διότι τα ίδια, και ακόμη χειρότερα επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο σήμερα. Θα μιλήσω καθαρά αγωνιστικά και μόνο: πριν το γκολ είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά και μετά το γκολ, είχαμε τη δυνατότητα να ισοφαρίσαμε. Από κει και πέρα έγιναν πράγματα που δικαιώνουν την ομάδα που ζητούσε ξένους διαιτητές για αυτά τα ντέρμπι. Και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα, παίξαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και, παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0, πετύχαμε γκολ, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε ακόμη και να πάρουμε το παιχνίδι».
- Super League: Γενική Συνέλευση στις 6 Μαρτίου
- Δανεικός στη Μπανταλόνα ο Τζαμπάρι Πάρκερ
- Final Four: Εξαντλήθηκαν… ακαριαία τα εισιτήρια της δεύτερης φάσης – Πότε είναι η επόμενη
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα… προσεχώς! (pic)
- Μπλόσομγκεϊμ και Σόρκιν: Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό στο εξωτερικό (vids)
- Final Four: Ξεκίνησε η δεύτερη φάση πώλησης των εισιτηρίων
- Μαρόκο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Ελ Κααμπί (pic)
- Οικονομικό σοκ για την Ίντερ: Απώλειες σχεδόν 100 εκατ. ευρώ από τον πρόωρο αποκλεισμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442