Η οργή του Ακη Μάντζιου φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της λήξης του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής του Αρη θεωρεί ότι η ομάδα του αδικήθηκε. Οτι ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, προκάλεσε την ήττα και ότι το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε. Για αυτό μίλησε για «απίστευτα πράγματα». Ωστόσο δεν τα είπε εν θερμώ. Τα είπε έχοντας πλήρη συνείδηση. Διότι τα ίδια, και ακόμη χειρότερα επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο σήμερα. Θα μιλήσω καθαρά αγωνιστικά και μόνο: πριν το γκολ είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά και μετά το γκολ, είχαμε τη δυνατότητα να ισοφαρίσαμε. Από κει και πέρα έγιναν πράγματα που δικαιώνουν την ομάδα που ζητούσε ξένους διαιτητές για αυτά τα ντέρμπι. Και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα, παίξαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και, παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0, πετύχαμε γκολ, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε ακόμη και να πάρουμε το παιχνίδι».
Υπενθυμίζουμε ότι στο φινάλε της αναμέτρησης, ο Μάντζιος είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι είναι το αν στο τέλος έγιναν λάθη. Πρέπει να το πάρουμε από την αρχή το ματς. Έγιναν απίστευτα πράγματα από την αρχή και εντός και εκτός. Η δικιά μας ομάδα έπρεπε να κερδίσει, είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Έγιναν απίστευτα λάθη όχι από την πλευρά μας. Παρά το γεγονός ότι ήμασταν πίσω με 2-0 στο σκορ καταφέραμε και μειώσαμε και είχαμε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, έγιναν απίστευτα πράγματα σήμερα».
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί