Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Ο Ατζούν ετοιμάζεται να αγοράσει την Χαλ

Ο Ατζούν ετοιμάζεται να αγοράσει την Χαλ

Η Χαλ Σίτι επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που λένε ότι η ομάδα τίθεται προς πώληση με υποψήφιο αγοραστή τον Ατζούν Ιλίτζαλι.

Η Χαλ με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για πρώτη φορά επίσημα ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι ενδιαφέρεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετόχων της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Daily Μail» η εταιρεία του Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετόχων της δίνοντας το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ στον Ασέμ Αλάμ ώστε να αποχωρήσει από το σύλλογο μετά από 11 χρόνια.

Επιπλέον στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει και μπόνους αν καταφέρει Χαλ να ανέβει στην premier League ο Αλάμ θα λάβει άλλα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χαλ: 

«Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα στα Μέσα Ενημέρωσης, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο σύλλογος έχει εισέλθει σε διαδικασία παράδοσης. Προς το παρόν δεν θα γίνει κάποιο άλλο σχόλιο».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο