Η Χαλ με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για πρώτη φορά επίσημα ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι ενδιαφέρεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετόχων της ομάδας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Daily Μail» η εταιρεία του Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετόχων της δίνοντας το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ στον Ασέμ Αλάμ ώστε να αποχωρήσει από το σύλλογο μετά από 11 χρόνια.
Επιπλέον στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει και μπόνους αν καταφέρει Χαλ να ανέβει στην premier League ο Αλάμ θα λάβει άλλα 25 εκατομμύρια ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χαλ:
«Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα στα Μέσα Ενημέρωσης, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο σύλλογος έχει εισέλθει σε διαδικασία παράδοσης. Προς το παρόν δεν θα γίνει κάποιο άλλο σχόλιο».
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0, ενώ η Μάιντς πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ ξεφεύγοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.