Μονακό – Παρί 100-75 – «Τρομάζουν» οι Μονεγάσκοι πριν τον Ολυμπιακό
Η Μονακό «διέλυσε» με 100-75 τη Παρί για την 6η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και έρχεται «αγριεμένη« στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (5/11. 21:00).
Ασταμάτητη δείχνει η Μονακό τη τελευταία εβδομάδα, καθώς μετά το εμφατικό 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague, όπου μεταξύ άλλων ανέτρεψε διαφορά 22 πόντων απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, «διέλυσε» με 100-75 τη Παρί για την 6η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 5-1.
Η ομάδα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς επέβαλλε από το πρώτο δευτερόλεπτο τον ρυθμό της και πατώντας «γκάζι» στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου έκανε επί μέρους σκορ 28-14, έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση. Οι Μονεγάσκοι σούταραν με καλά ποσοστά τόσο στα δίποντα, όσο και στα τρίποντα, έχοντας 28/44 (63,6%) και 8/16 (50%) αντίστοιχα.
Έξι παίκτες ολοκλήρωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Άλφα Ντιαλό να είναι ο πρώτος σκόρερ με 15 πόντους και τον Πάρις Λι να ακολουθεί με 12.
Επόμενη «στάση» για τη Μονακό είναι το ΣΕΦ, με την ομάδα του Πριγκιπάτου να αντιμετώπιζει τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της EuroLeague (5/11, 21:00).
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί