Αντίστροφα για τη Χρυσή Μπάλα μετράει πλέον το γαλλικό περιοδικό, France Football, το οποίο είναι υπεύθυνο στην παράδοση του πιο μεγάλου ατομικού βραβείου του ποδοσφαίρου.
Όπως έγινε γνωστό, σήμερα (25/10) έλαβε τέλος και τυπικά η ψηφοφορία, κάτι που σημαίνει πως το γαλλικό περιοδικό έχει ήδη τον μεγάλο νικητή, τον οποίο θα ανακοινώσει στις 29/11.
Μεγάλο φαβορί, σύμφωνα με το ίδιο το περιοδικό είναι ο Λιονέλ Μέσι που είχε μία εξαιρετική σεζόν και κατέκτησε το Κύπελλο της Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα και το Copa America με την Αργεντινή, το οποίο του δίνει και ένα προβάδισμα σε σχέση με τους άλλους.
Δεύτερο φαβορί δίνεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που ολοκλήρωσε ακόμη μία σεζόν, έχοντας τρομερά νούμερα. Από κοντά, φέρεται να βρίσκεται και ο Ζορζίνιο, ο οποίος κατέκτησε το Champions League με την Τσέλσι και το Euro με την Ιταλία, ενώ ήταν και αυτός που πήρε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της περασμένης σεζόν από την UEFA.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»