Μία πολύ δυσάρεστη είδηση έρχεται από το Εκουαδόρ. Ο 32χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής του στίβου, Άλεξ Κινιόνες, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής (22/10) έξω από το σπίτι του καθώς άγνωστοι τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κινιόνες, που βρέθηκε νεκρός δίπλα στο άψυχο σώμα ενός φίλου του, ήταν ένας από τους μεγαλύτερους σπρίντερ στην ιστορία του Εκουαδόρ.
Ήταν «αργυρός» παγκόσμιος πρωταθλητής στα 200 μέτρα (το 2019 στο Κατάρ), είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες στη Λίμα και είχε συμμετάσχει στον τελικό των 200μ. των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, τερματίζοντας στην 7η θέση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
LIVE: Ελλάδα – Μαυροβούνιο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Μαυροβούνιο για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ1.
Στον νεαρό μέσο έπεσε το φλουρί της πίτας του Άρη, στην κοπή που έγινε στο Νέο Ρύσιο, μετά την προπόνηση, παρουσία και του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος μίλησε και στους παίκτες.
Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης αδερφές Αλεξανδρή επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια καριέρας στην Αυστρία. Και στο βάθος... Λος Αντζελες!