Τη νίκη που θα τον επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός στους Ζωσιμάδες, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30), για την 6η αγωνιστική της Superleague.
Στο αποψινό παιχνίδι με τους Ηπειρώτες ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-3-3, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας.
Στην τριάδα των χαφ θα είναι οι Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά, με τους Μασούρα και Ονιεκουρού στα δύο άκρα και τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.
Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού για το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρα, Ονιεκουρού και Τικίνιο.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
LIVE: Ντουμπάι – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντουμπάι – Παναθηναϊκός για την 33η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.