Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σταμάτης Μαλέλης - «Ο μεγάλος νικητής της σεζόν είναι το Mega»

Σταμάτης Μαλέλης – «Ο μεγάλος νικητής της σεζόν είναι το Mega»

Δειτε τι είπε ο έμπειρος δημοσιογράφος και διευθυντής ειδήσεων για την Καραβάτου και τον Ευαγγελάτο, μεταξύ άλλων

Στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μίλησε για την τηλεοπτική του πορεία, τη μάχη με την κατάθλιψη και την προσωπική του ζωή ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης.

«Όταν βγήκε ο ΑΝΤ1 έγινα αρχισυντάκτης και πολύ γρήγορα διευθυντής σύνταξης», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του MEGA, προσθέτοντας ότι «30 συνεχόμενα χρόνια είμαι διευθυντής ειδήσεων».

«Κάποια στιγμή μετά από μία συνέντευξη αισθάνθηκα ότι η εικόνα που παρουσιάζω εγώ και η εικόνα που είχαν οι τηλεθεατές για εμένα είναι μία λάθος εικόνα», σημείωσε ο κ. Μαλέλης.

«Ήμουν κλεισμένος σε ένα γραφείο και κανένας δεν το είχε καταλάβει ότι είχα κατάθλιψη», εξομολογήθηκε για τη μαύρη περίοδο της κατάθλιψης. «Με τη σωστή ζωή και τη σωστή αγωγή μπορείς να το ξεπεράσεις» ήταν το μήνυμα που έστειλε στους τηλεθεατές.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή «δεν έχω ξαναφτιάξει τη ζωή μου με γάμο. Έχω όμως μια πάρα πολύ καλή σχέση με μία εξαιρετική κοπέλα», ενώ αποκάλυψε πως και πάλι κάνει σχέδια και όνειρα.

«Πέρασα μεγάλες και σκληρές περιόδους μοναξιάς. Είμαι δύσκολος άνθρωπος», είπε περιγράφοντας τον εαυτό του.

Για τις φιλίες στο χώρο της τηλεόρασης συμπλήρωσε: «Στη δουλειά μου χτυπάει το τηλέφωνο, όμως χτυπάει και από ανθρώπους που όταν είσαι ισχυρός σε γλείφουν και όταν βρεθείς εκτός δουλειάς νομίζεις ότι είναι χαλασμένο το τηλέφωνο σου».

«Η Κατερίνα Καραβάτου ξεχωρίζει για το ήθος της. Είναι ένα κορίτσι που πατάει καλά στα πόδια της», δήλωσε.

«Ο μεγάλος νικητής της φετινής σεζόν, μέχρι στιγμής, είναι το MEGA», σχολίασε ο κ. Μαλέλης για την επιτυχημένη και ανοδική πορεία του σταθμού.

«Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι σταθερά πρώτος, με τεράστια διαφορά από το δεύτερο», τόνισε για το γνωστό δημοσιογράφο που παρουσιάζει την εκπομπή LIVE NEWS.

«Θα μου μείνει αξέχαστη η ημερομηνία που το MEGA βγήκε στον αέρα για ένα πολύ οδυνηρό λόγο» είπε, αναφέροντας πως εκείνη την ημέρα πέθανε η μητέρα του.

«Σαν να περίμενε να κάνω και αυτό και να φύγει», δήλωσε συγκινημένος για αυτή την περίεργη συγκυρία.

«Παίζω αρκετά καλή κιθάρα και τώρα είμαι σε πολύ καλό δρόμο και στο μπουζούκι» συμπλήρωσε αποκαλύπτοντας για το πώς περνάει τον ελεύθερο του χρόνο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024