Εξαγριωμένοι με τη διαρροή της φωτογραφίας του άψυχου σώματος του Mad Clip από το νεκροτομείο, λίγες ώρες μετά το τροχαίο που του κόστισε τη ζωή, είναι άπαντες στην οικογένεια του τραπερ.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Tlive», ο πατέρας του έχει κινήσει νομικές διαδικασίες, ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος που την τράβηξε.
Ξεσπά ο παππούς του
«Η ενέργειά του ήταν κατακριτέα, ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό ο οποίος ευρίσκετο εκείνη την ώρα εκεί. Δυστυχώς υπάρχουν και παλιανθρώποι που εκμεταλλεύονται και το παραμικρό ώστε να βγάλουν λεφτά» είπε ο παππούς του, ξεσπώντας για ακόμα μια φορά.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας