Στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου μίλησε ο Πασχάλης Τσαρούχας με αφορμή την καθημερινή σειρά «Η Γη της Ελιάς» στην οποία συμμετέχει.
Ο δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στη σχέση του με τα παιδιά του, αλλά και για τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA.
Σε σχέση με τα παιδιά του, ο Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε:
«Με τον δεκαπεντάχρονο γιο μου παίζουμε μαζί μπάσκετ και η σχέση μας είναι καλή. Είναι ένα παιδί τρυφερό με πάρα πολλές ευαισθησίες, πολλές δεξιότητες οπότε μια χαρά θα του πάνε τα πράγματα».
«Η πεντάχρονη πριγκίπισσα μου μεγαλώνει όμορφα και εκείνη. Θα πάει νηπιαγωγείο φέτος. Επειδή δεν έχω την ευτυχία να είμαι κοντά στο μεγάλωμα της, ούτως ή άλλως υπάρχει μία διαφορά. Σαφώς και στο δεύτερο παιδί έχουμε την εμπειρία του πρώτου. Δηλαδή λάθη που έχουμε κάνει δεν τα επαναλαμβάνουμε, ωστόσο κάθε παιδί είναι διαφορετικό και έτσι η υποχρέωση του γονιού είναι να προσπαθήσει να προσεγγίσει τον τρόπο του παιδιού και όχι να μείνει σε έναν τρόπο που είναι γραμμένος σαν κανόνας» πρόσθεσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών της «Ελένης»
«Αν τα παιδιά μου θέλουν να ασχοληθούν με την ηθοποιία, δεν έχω δικαίωμα να τους το απαγορεύσω ούτε και να τα παροτρύνω».
«Το πλεονέκτημα της Γης της Ελιάς είναι οι συνεχείς εκπλήξεις. Κάθε εβδομάδα εκπλήσσει εμάς το σενάριο που έρχεται και έχει εξελίξεις που δεν τις περιμένεις και εσύ ο ίδιος. Πόσο περισσότερο οι τηλεθεατές».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας