Στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα αναφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη».
Η παρουσιάστρια του MEGA μίλησε για τα πρώτα χρήματα που έβγαλε, όταν εργάζονταν ως μοντέλο και έκανε τα πρώτα της εξώφυλλα.
Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν μοντέλο, όχι μοντέλο πασαρέλας αλλά πρόσωπο για διαφημίσεις, για περιοδικά. Όταν εγώ τα έκανα αυτά πληρωνόσουν… για να κάνεις τότε εξώφυλλο, πληρωνόσουν και πανάγνωστη, δεν με ήξερε η μάνα μου τότε. Αυτά ήταν τα πρώτα μου βήματα… Δεν ήμουν δύσκολη, δεν ήθελα να κάθομαι… Ήθελα να έχω τα χρήματά μου…».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας