Ο Πάνος Μουζουράκης φαίνεται ότι επέστρεψε για τα καλά στην Ελλάδα και για ακόμη μια σεζόν θα βρίσκεται στο The Voice, όπου και έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 18/9. Πάντα στο πλευρό του να τον στηρίζει βρίσκεται και η γοητευτική σύντροφός του, Τζίνα Βαρελά.
Η σχέση του με την ομογενή από την Νέα Ζηλανδία οδεύει προς τον τρίτο χρόνο και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, όπως εξομολογείται ο δημοφιλής καλλιτέχνης στην Real News και στην Νίκη Κώτσου: «Είμαστε ακόμη καλύτερα με την Τζίνα» λέει, ενώ συμπληρώνει ότι, αν και ακόμη δεν έχει αποφασίσει την επισημοποίηση της σχέσης τους, η οικογένεια είναι κάτι που έχει αρχίσει να σκέφτεται: Ακόμα δεν έχω πάρει την απόφαση, αλλά τριγυρνά στο μυαλό μου η δημιουργία οικογένειας. Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο “Ενώπιως Ενωπίω” με έβαλε σε σκέψεις…».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.