Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Φαίη Σκορδά και φυσικά μαζί της είναι και οι γιοι της.
Η παρουσιάστρια γεμίζει τις μπαταρίες για την τηλεοπτική σεζόν που έρχεται και θα είναι άκρως απαιτητική.
Το βράδυ της Παρασκευής (13/8) μοιράστηκε μαζί μας μια υπέροχη φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη!
«Και προπαντός ας μην αφήσουμε την αγάπη να συνωστίζεται με τόσα αισθήματα…/Ν.Καρούζος», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Φαίη Σκορδά.
Όπως θα δείτε , μαμά και γιοι, ντύθηκαν στα λευκά και έδειχναν να απολαμβάνουν την οικογενειακή βόλτα ενώ η Φαίη Σκορδά έλαβε αμέτρητα likes και comments από τους διαδικτυακούς της φίλους.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας