Κύκλωμα πλαστών PCR τεστ κοροναϊού αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.
Ένα κύκλωμα έκδοσης πλαστών βεβαιώσεων για PCR τεστ κοροναϊού αναζητά η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από τυχαίο συμβάν στη Νέα Σμύρνη.
Σε επιφυλακή για τον εντοπισμό κυκλώματος χορήγησης πλαστών βεβαιώσεων για τον κοροναϊό σε πολίτες, ημεδαπούς και αλλοδαπούς, προκειμένου αυτοί να μπορούν να ταξιδέψουν βρίσκονται οι Αρχές.
Έπειτα από ένα τυχαίο περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, στην Ελληνική Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να συλληφθούν.
Το περιστατικό που άνοιξε την έρευνα σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη, όταν δύο άνδρες επισκέφθηκαν ταξιδιωτικό γραφείο για να εκδώσουν εισιτήρια ταξιδιού.
Έχοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα, επέδειξαν και το απαραίτητο λόγω πανδημίας αρνητικό PCR τεστ. Μετά το τέλος της διαδικασίας, ξέχασαν να πάρουν μαζί τους τα τεστ, με τους υπεύθυνους του ταξιδιωτικού γραφείου να τους αναζητούν.
Έτσι, στην προσπάθειά τους να βρουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, μίλησαν με το μικροβιολογικό κέντρο απ’ όπου προέρχονταν τα αποτελέσματα για να λάβουν μια απάντηση που τους σόκαρε. Όπως τους ενημέρωσαν τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν προσήλθαν ποτέ για να υποβληθούν σε έλεγχο για τον κοροναϊό.
Στη συνέχεια ενημερώθηκε το τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι πάνω στα έγγραφα υπήρχαν σφραγίδες και υπογραφές από άλλο μικροβιολογικό εργαστήριο, όμως ούτε αυτό γνώριζε κάτι για τα συγκεκριμένα τεστ.
Πλέον οι αστυνομικοί ερευνούν το συμβάν για να εντοπιστεί το κύκλωμα πλαστογραφίας, προτού αυξηθούν τα πλαστά πιστοποιητικά.
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)








































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442