Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: Για το χάλκινο η Ελλάδα Κ15
Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε 12-10 από την Ουγγαρία στον ημιτελικό.
Το κακό ξεκίνημα στην πρώτη περίοδο της συνάντησης (0-4) απέναντι στην Ουγγαρία πλήρωσε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης παίδων (Κ15) στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που γίνεται στην πόλη Λουλέ της Πορτογαλίας.
Η Εθνική ηττήθηκε από τους Μαγυάρους με 12-10 σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (10/7) το απόγευμα. Οι Έλληνες βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ξαναμπούν στην διεκδίκηση της νίκης και μείωσαν σε 7-6 στις αρχές της τρίτης περιόδου. Οι Ούγγροι, οι οποίοι από τους αντικειμενικούς παρατηρητές θεωρούνται η πιο ποιοτική ομάδα της διοργάνωσης, ξέφυγαν εκ νέου με 4 γκολ διαφορά (10-6) και παρά το σπουδαίο παιχνίδι των Ελλήνων δεν έχασαν την νίκη και την πρόκριση στον τελικό (οι διεθνείς μας μείωσαν σε 11-10 στο 2.48 πριν την λήξη).
Τα παιδιά του Φώντα Λεμπέση θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει αύριο (Κυριακή 11/7) στις 18.30 απέναντι στον ηττημένο του δεύτερου ημιτελικού Κροατίας – Ισπανίας που ακολουθεί το απόγευμα του Σαββάτου.
ΕΛΛΑΔΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ 10-12
Τα οκτάλεπτα: 0-4, 5-3, 2-3, 3-2
ΕΛΛΑΔΑ (προπονητής Φώντας Λεμπέσης): Κρατημένος, Λυκούδης, Κόκκινος 3, Καρατζάς 3, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 1, Ζερβουδάκης, Μαστρογιαννάκος, Ζαχόπουλος 2, Σιαμάς, Αποστολάκος, Μπαγιούμι, Μαυριόπουλος.
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Μπάλογκ 5, Ντοροσλάϊ 2, Τοτ 1, Ρεγκος 1, Νάγκι 1, Λούγκοσι 1, Χάβερκαμπ 1.
- Παναθηναϊκός: Στις 39.074 θέσεις η τελική χωρητικότητα του νέου γηπέδου στον Βοτανικό
- Τα Χριστούγεννα του NBA: Η μέρα που η κανονική σεζόν γίνεται παγκόσμιο θέαμα
- Συγκινεί ο Πολονάρα που δίνει μάχη με τη λευχαιμία: «Τα φετινά Χριστούγεννα είναι λίγο διαφορετικά»
- Φλαμένγκο: Ρεκόρ στην ιστορία της Βραζιλίας στα έσοδα με 322 εκατομμύρια ευρώ στο 2025!
- Η Παπαμιχαήλ και το όνειρο της συμμετοχής στο κυρίως ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν
- Ο Άρης Betsson μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά της κλινικής «Άγιος Λουκάς»
- Ο Αντεγέμι εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις στη Γερμανία
- Οι τουρκικές Αρχές συνέλαβαν τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε Σαντετίν Σαράν! Εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442