Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Gap: «Λουκέτο» σε όλα τα καταστήματα σε Βρετανία και Ιρλανδία

Gap: «Λουκέτο» σε όλα τα καταστήματα σε Βρετανία και Ιρλανδία

Η εταιρεία υποσχέθηκε να υποστηρίξει και να βοηθήσει τους εργαζόμενους που θα πληγούν.

Τα ρολά της σε όλα τα καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία θα κατεβάσει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου η Gap. H εταιρεία ειδών ένδυσης πρετ-α-πορτέ ανακοίνωσε σήμερα (1/7) την απόφαση αυτή διευκρινίζοντας πως «συνδέεται με τη δυναμική αυτών των αγορών».

Για την ώρα δεν έχει αναφερθεί ο αριθμός των ανθρώπων που θα χάσουν τη δουλεία τους, ωστόσο πρόκειται για 81 καταστήματα.

«Ενημερώσαμε σήμερα την ομάδα μας για την πρότασή μας να κλείσουμε όλα τα καταστήματα Gap και Gap Outlet στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία σταδιακά από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2021», ανακοίνωσε ο όμιλος με μήνυμά του στον ιστότοπό του. Παράλληλα εξήγησε ότι «το κλείσιμο των καταστημάτων συνδέεται με τη δυναμική αυτών των αγορών. Θα παράσχουμε υποστήριξη και βοήθεια για τη μετάβαση προς τους συναδέλφους που θα πληγούν».

Εκπρόσωπος του ομίλου μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο είπε ότι τα 19 καταστήματα θα κλείσουν μέχρι το τέλος Ιουλίου εξαιτίας της λήξης μισθωτηρίων και «προτείνουμε να κλείσουν τα υπόλοιπα καταστήματα από το τέλος Αυγούστου μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου». «Η ανακοίνωση αυτή γίνεται ύστερα από μια στρατηγική εξέταση των επιχειρήσεων Gap στην Ευρώπη, μετά την οποία ο όμιλος «προχώρησε σε μια εμπεριστατωμένη αξιολόγηση εν δυνάμει εταίρων για τη δραστηριότητά του στη Γαλλία, στην Ιταλία, στην Ιρλανδία και στο Ηνωμένο Βασίλειο», συμπλήρωσε.

Μόνο online οι αγορές.

Παρά την εξέλιξη αυτή η Gap σημειώνει ότι θέλει να διατηρήσει την παρουσία της τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Ιρλανδία. Έτσι «θα υπάρχει η online δραστηριότητα». Θυμίζουμε ότι ο όμιλος είχε ανακοινώσει τον περασμένο Οκτώβριο πως εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει τα καταστήματά του στη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Ιταλία μέχρι τον Ιούνιο 2021.

Στις 25 Ιουνίου στη Γαλλία, η Αρχή Ανταγωνισμού έδωσε το «πράσινο» φως για την εξαγορά από το επενδυτικό ταμείο FIB των 21 γαλλικών καταστημάτων. Στην Ιταλία, συνεχίζονται οι συζητήσεις για την ενδεχόμενη πώληση των καταστημάτων.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024