Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντίσνεϋλαντ: Άνοιξε ξανά τις πύλες του το γνωστό πάρκο ψυχαγωγίας

Ντίσνεϋλαντ: Άνοιξε ξανά τις πύλες του το γνωστό πάρκο ψυχαγωγίας

Με μάσκες, αποστάσεις και χωρίς αγκαλιές στον Μίκι Μάους και τον Γκούφι.

Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή ημέρα στη Γαλλία, καθώς η Ντίσνεϋλαντ ύστερα από πολλούς μήνες που ήταν κλειστή λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, άρχισε να λειτουργεί ξανά και να δηλώνει διαθέσιμη για το κοινό της.

Το θεματικό πάρκο στο Παρίσι άνοιξε για τους επισκέπτες, έχοντας βάλει λουκέτο για σχεδόν οκτώ μήνες, με τους υπεύθυνους να εφαρμόζουν μέτρα ασφαλείας προκειμένου να εμποδίσουν τη διασπορά του ιού. Εργαζόμενοι, ντυμένοι ως οι αγαπημένοι χαρακτήρες της Ντίσνεϊ (Μίκι Μάους, Μίνι Μάους και Γκούφι), ήταν διαθέσιμοι για μια σέλφι με τους επισκέπτες, τηρώντας, ωστόσο, τις αποστάσεις.

Σύμφωνα με τους αναθεωρημένους κανόνες του πάρκου, «οι στενές διαδράσεις, μεταξύ αυτών οι αγκαλιές, θα απαγορεύονται προσωρινά». Επιπλέον, οι επισκέπτες άνω των 6 ετών θα απαιτείται να φορούν μάσκες. Εντούτοις, παρά τα μέτρα, οι επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί τη στιγμή που άνοιξαν οι πύλες ήταν εκστασιασμένοι. Μεταξύ αυτών η Εμελίν Ν’ Ζαλακάντα, μια 22χρονη φοιτήτρια: «Νιώθω σαν να το περίμενα αυτό ολόκληρη τη ζωή μου. Έχουν περάσει μήνες», από τότε που έκλεισε, είπε η νεαρή γυναίκα. «Είναι απλά φανταστικό. Είμαι τόσο συγκινημένη που βλέπω όλους αυτούς τους ανθρώπους ξανά».

Η Νατάσα Ραφάλσκι, διευθύνουσα σύμβουλος της Ντίσνεϋλαντ, δήλωσε πως η επαναλειτουργία του πάρκου αποτελεί μια στιγμή ορόσημο για τον τουριστικό κλάδο και τον τομέα της φιλοξενίας στη Γαλλία, που αναδύεται από την πανδημία. «Όλοι μας περιμέναμε με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή», δήλωσε. «Εστιατόρια, ξενοδοχεία, θεματικά πάρκα, οι άλλοι χώροι του κλάδου φιλοξενίας, είναι απαραίτητοι στη ζωή του γαλλικού λαού».

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα:

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024