Ο διευθύνων σύμβουλος της Walt Disney Company, Bob Chapek ανακοίνωσε πως η Ντίσνεϋλαντ της Καλιφόρνια θα ανοίξει ξανά προς τα τέλη Απριλίου, χωρίς ωστόσο να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Αξιωματούχοι της Καλιφόρνια ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή ότι τα θεματικά πάρκα στην πολιτεία είναι πιθανόν να ανοίξουν ξανά σε περιορισμένη βάση από την 1η Απριλίου κιόλας. Ωστόσο, το ποια από αυτά θα ανοίξουν θα εξαρτηθεί από τα στατιστικά στοιχεία μετάδοσης του ιού στην κάθε περιοχή.

Τα θεματικά πάρκα περιοχών στις οποίες η απειλή του ιού παραμένει η πιο σοβαρή θα παραμείνουν κλειστά. Σε περιοχές όμως όπου η απειλή μόλυνσης έχει μειωθεί σε κάποιο βαθμό, τα πάρκα θα μπορέσουν να λειτουργήσουν ξανά στο 15 τοις εκατό της χωρητικότητάς τους. Το ποσοστό αυτό θα αυξάνεται όσο ο ρυθμός μετάδοσης του ιού πέφτει.

Η είσοδος δεν θα επιτρέπεται στους επισκέπτες που έρχονται από άλλες περιοχές ενώ-σε πρώτη φάση τουλάχιστον- οι κλειστοί χώροι που σερβίρουν φαγητό δεν θα λειτουργήσουν. Το ίδιο θα ισχύσει και για κάποια από τα εσωτερικού χώρου θεάματα.

Η Disney πέρυσι είχε δηλώσει ότι το άνοιγμα των θεματικών πάρκων με χωρητικότητα κάτω του 25% δεν θα είχε οικονομικό νόημα για την εταιρία.

Η Ντίσνεϋλαντ της Καλιφόρνια είναι η τελευταία που ανοίγει καθώς οι άλλες πέντε που λειτουργούν ανα τον κόσμο έχουν ξεκινήσει ήδη να υποδέχονται κοινό- με διάφορους περιορισμού φυσικά.

BREAKING NEWS: Disneyland plans to reopen by late April with limited capacity as COVID trends improve in California, Disney’s CEO announced.

Δημοσιεύτηκε από ABC7 στις Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

TAGS:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο