Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρατερός Κατσούλης: «Δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε ξανά με την Κατερίνα Καραβάτου»

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε ξανά με την Κατερίνα Καραβάτου»

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για την συνεργασία του με την Μιμή Ντενίση, τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» αλλά και το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με την σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης, μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου», ετοίμασε βαλίτσες και αναχώρησε για Λέσβο, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας της Μιμής Ντενίση, «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Μιλώντας στο tlife o γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, μίλησε για την συνεργασία του με την Μιμή Ντενίση, τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» αλλά και το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με την σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου.

Για τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του ο Κρατερός Κατσούλής είπε:

«Έχω αποφασίσει ότι τα πράγματα θα τα πηγαίνουμε πια σιγά – σιγά, ένα – ένα, συγκεντρωμένοι στο παρόν και σε αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή. Το θέατρο υπάρχει στα πλάνα μου. Έχει κλείσει το κεφάλαιο της καθημερινής πρωινής παρουσίασης, της παρουσίασης γενικότερα όχι, γιατί αυτό υπήρχε και πριν από τη συνύπαρξή μου με την Κατερίνα στο πρωινό».

Για την πρώτη αίσθηση από τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» o Κρατερός Κατσούλης είπε:

«Τα γυρίσματα είναι υπέροχα. Έχουμε την τύχη να έχουμε μία εξαιρετική παραγωγή, τον Διονύση Σαμιώτη με την Tanweer Productions, με συντελεστές εξαιρετικής ενσυναίσθησης και παιδείας. Είναι η καλύτερη δυνατή συνθήκη για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τον ρόλο του στην ταινία ο Κρατερός Κατσούλης είπε:

«Ο ρόλος που υποδύομαι είναι ο Σπύρος Μπαλτατζής, είναι ο αδερφός του Δημήτρη, που είναι ο σύζυγος της Φιλώς, της Μιμής μας. Ο Δημήτρης και ο Σπύρος εκφράζουν τις δύο αντίπαλες πολιτικές νοοτροπίες της εποχής. Ο Δημήτρης είναι βενιζελικός και ο Σπύρος είναι βασιλικός. Μέσα από τη σχέση της οικογένειας και την πολιτική αντιπαλότητά τους βλέπουμε όλη τη ζωή και την επικείμενη καταστροφή της Σμύρνης».

Τέλος αναφερόμενος στην πρόταση που είχε δεχτεί από τη Μιμή Ντενίση:

«Είχα πει “ναι” στη Μιμή Ντενίση από την πρώτη χρονιά που είχε κάνει το θεατρικό. Τότε μου είχε πει ότι σκέφτεται να κάνει το έργο ταινία και θέλει να είμαστε μαζί. Είχα πει φυσικά “εννοείται”! Όταν διάβασα το σενάριο, ενθουσιάστηκα και θυμήθηκα ένα σωρό πράγματα που είχαμε ζήσει στο θεατρικό, στιγμές με συναδέλφους στη σκηνή και περίμενα με πολύ μεγάλη χαρά να ζήσουμε καινούργιες».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024