Η Ιωάννα Μαλέσκου αγαπά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι πολύ ενεργή, ειδικά στο Instagram. Καθημερινά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμές είτε από την προσωπική της είτε από την επαγγελματική της ζωή.
Αυτή τη φορά όμως η παρουσιάστρια του Love it είπε να κάνει ένα throwback και να ποστάρει μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία ποζάρει με τον αδερφό της, Αλέξανδρο. «Εγώ από μικρή influencer ντελικάτη, με καλαμάκι και λέλουδα στο κεφάλι. Εσύ από την άλλη αδερφέ, δε θα σχολιάσω. Τοποθέτησε προϊόντος. Που και πως είναι ξεκάθαρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου στη φωτογραφία που κοινοποίησε.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.