Η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ αποχωρεί από την 4η σεζόν του «The White Lotus»
«Ο χαρακτήρας που δημιούργησε ο Μάικ Γουάιτ για την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ δεν ταίριαζε στο πλατό», ανέφερε το HBO σε δήλωση της.
Λοιπόν, το ξέρουμε ότι ανυπομονείτε για μια ακόμη δυνατή δόση μαύρης κωμωδίας, αλλά σας έχουμε κάποια δυσάρεστα νέα: η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ αποχωρεί από το καστ της 4ης σεζόν της σειράς «The White Lotus», όπως επιβεβαίωσε το Variety.
«Με τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν του The White Lotus να έχουν μόλις ξεκινήσει, έγινε φανερό ότι ο χαρακτήρας που δημιούργησε ο Μάικ Γουάιτ για την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ δεν ταίριαζε στο πλατό», ανέφερε το HBO σε δήλωσή της.
«Ο ρόλος έχει επανεξεταστεί, βρίσκεται σε διαδικασία αναδιαμόρφωσης και θα αναδιανεμηθεί τις επόμενες εβδομάδες. Το HBO, οι παραγωγοί και ο Μάικ Γουάιτ λυπούνται που δεν θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί της, αλλά παραμένουν ένθερμοι θαυμαστές της και ελπίζουν πολύ να συνεργαστούν σύντομα με τη θρυλική ηθοποιό σε κάποιο άλλο έργο».
Η ιστορία θα παραμείνει στην Κυανή Ακτή
Η τέταρτη σεζόν της σειράς διαδραματίζεται στη Γαλλία, μεταξύ άλλων στο Παρίσι και σε διάφορες τοποθεσίες κατά μήκος της Γαλλικής Ριβιέρας. Ο δημιουργός της σειράς, Μάικ Γουάιτ, υπογράφει επίσης ως σεναριογράφος, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός.
View this post on Instagram
Την περασμένη εβδομάδα, το HBO ανακοίνωσε ότι οι γυρίσματα είχαν ξεκινήσει επίσημα στη Γαλλική Ριβιέρα. « Η τέταρτη σεζόν θα ακολουθήσει μια νέα ομάδα επισκεπτών και υπαλλήλων του ξενοδοχείου White Lotus για μια εβδομάδα, με φόντο το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών», αναφέρει η επίσημη σύνοψη.
Τα ξενοδοχεία που εμφανίζονται περιλαμβάνουν το Airelles Château de la Messardière ως White Lotus du Cap και το Hôtel Martinez ως White Lotus Cannes. Εκτός από τις Κάννες, η σεζόν θα γυριστεί στο Σαιν-Τροπέ, το Μονακό και το Παρίσι, αν και η ιστορία θα παραμείνει στην Κυανή Ακτή.
Εκτός από την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ, το πλήρες καστ της 4ης σεζόν περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Βενσάν Κασέλ, Στιβ Κούγκαν, Κέιλεμπ Τζόντε Έντουαρντς, Ντίλαν Ένις, Κορεντέν Φίλα, Άρι Γκρέινορ, Μαρίσα Λονγκ, Αλεξάντερ Λούντβιχ, Κρις Μεσίνα, Κουμάιλ Ναντζιάνι και Νάντια Τερεσκιέβιτς, Κλόε Μπένετ, Χέδερ Γκράχαμ, Μαξ Γκρίνφιλντ, Τσάρλι Χολ, Τζάραντ Πολ, Ρόζι Πέρεζ, Μπεν Σνέτζερ και Λόρα Σμετ.
*Με πληροφορίες από: Variety
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)























































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442