Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Η UEFA έδωσε εντολή στην Ουκρανική ομοσπονδία να αποσύρει τις εμφανίσεις που είχε ετοιμάσει για το EURO, λόγω του πολιτικού μηνύματος που εμπεριέχεται μέσα σε αυτές
Το επίμαχο σλόγκαν «Δόξα στους ήρωές μας» το οποίο ήταν τυπωμένο στο εσωτερικό της φανέλας «ήταν ξεκάθαρα πολιτικό στη φύση του» ανέφερε η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.
Η απόφαση της συνομοσπονδίας ήρθε μετά την επιστολή διαμαρτυρίας από την Ρωσία, την Τρίτη, για την φανέλα της γειτονικής της χώρας. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η μπλούζα των Ουκρανών είχε πάνω της το περίγραμμα της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του κομματιού της Κριμαίας, η οποία προσαρτήθηκε στη Ρωσία το 2014.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει