Κρήτη σημαίνει αλληλεγγύη
Σταύρος Αρναουτάκης: Όλοι μαζί θα χτίσουμε ένα αποτελεσματικό δίκτυ προστασίας στην Κρήτη.
Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης 2021» του Quality Net Foundation η Περιφέρεια Κρήτης βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο “BRAVOSustainability Dialogue& Awards 2021”ως καλή πρακτική στην κατηγορία «Κοινωνική Συνοχή», για το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό-επιμορφωτικό πρόγραμμα με στόχο την εκπαίδευση επιχειρηματιών και εργαζομένων για το μετριασμό των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού που χρηματοδότησε και υλοποίησε για δεύτερη συνεχή χρονιά εξ αποστάσεως, διαμέσου διαδικτυακής πλατφόρμας-on line η Περιφέρεια Κρήτης με τη συνεργασία της Υγειονομικής Περιφέρειας, των νοσοκομείων, την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης,
Η παραλαβή του βραβείου έγινε ηλεκτρονικά από την εντεταλμένη σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και προβολής στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου Γεωργία Μηλάκη.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «τους τελευταίους μήνες στην Κρήτη δίνουμε μια μάχη ενάντια στην πανδημία. Έναν αγώνα που απαιτεί τη συνεργασία, τον κοινό προγραμματισμό όλων των φορέων του νησιού, προκειμένου να περιορίσουμε τις συνέπειες σε οικονομικό κοινωνικό επίπεδο.
Η βράβευση της Περιφέρειας με το πρώτο βραβείο “BRAVOSustainability Dialogue& Awards 2021”ως καλή πρακτική στην κατηγορία «Κοινωνική Συνοχή» επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας, πως όλοι μαζί θα χτίσουμε ένα αποτελεσματικό δίκτυ προστασίας στην Κρήτη. Πως πυξίδα μας παραμένει η ποιοτική ανάπτυξη η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη».
Από την πλευρά της η εντεταλμένη Περιφερειακής Σύμβουλος Γεωργία Μηλάκη ανέφερε: «Τα Bravo Sustainability Awards έρχονται να επισφραγίσουν και να ενισχύσουν την αξιοπιστία της Κρήτης ως ασφαλούς και καινοτόμου τουριστικού προορισμού. Η Περιφέρεια Κρήτης με την συνεργασία των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, εργάζεται ομαδικά για τη βιώσιμη ανάπτυξη, για την Κρήτη του αύριο!».
- Ισραήλ: «Βαθιά ανησυχία» από Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία για σχέδιο διεύρυνσης της θανατική ποινής
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Σχέδιο για Αγιο Φως κανονικά το Πάσχα
- Λάρισα: 78χρονος απείλησε οδηγό λεωφορείου με οπλισμένο ψαροντούφεκο
- Γιορτή σήμερα 30 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]
- Περισσότερους από 1.200 νεκρούς θρηνεί ο Λίβανος – Το Ισραήλ κινείται για την κατοχή του νοτίου μέρους της χώρας
- Σφοδρές αντιδράσεις για την απαγόρευση πρόσβασης στον Πανάγιο Τάφο
- Το Ιράν «στέκεται» στον πόλεμο με όπλο την «οικονομία της αντίστασης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442