Η πριγκίπισσα Diana έχει αναδειχθεί ως η πιο όμορφη γαλαζοαίματη όλων των εποχών σύμφωνα με μία επιστημονική έρευνα που αναλύει τα χαρακτηριστικά του… “τέλειου προσώπου”.
With all the surgeries Meghan Markle has had, shouldn’t she be on top of the list? Imagine, if she hadn’t had that nose job and the other stuff she has done to her face. She wouldn’t be on the list at all! 🤷🏻♀️
— 𝓐𝓵𝓵 𝓣𝓱𝓲𝓷𝓰𝓼 𝓡𝓸𝔂𝓪𝓵 👸🏽🌟✨ (@things_royal) July 15, 2020
Η Diana ήταν η πριγκίπισσα που πλησίαζε περισσότερο στο 100% στο “Golden Ratio”, ένα σύστημα από την αρχαία Ελλάδα το οποίο μετρά τη φυσική τελειότητα.
Όσον αφορά τις υπόλοιπες πριγκίπισσες, η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας είναι η πιο όμορφη εν ζωή σύμφωνα με τις συγκεκριμένες μετρήσεις, ενώ η Meghan Markle, κερδίζει για πολύ λίγο την Kate Middleton και βρίσκεται μία θέση χαμηλότερα από την Grace Kelly του Μονακό.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας