Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελεύθερη κι ωραία ξανά η Ιωάννα Τούνη

Ελεύθερη κι ωραία ξανά η Ιωάννα Τούνη

Ελεύθερη είναι ξανά η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Iωάννα Τούνη αφού η επανασύνδεσή της με έναν πρώην σύντροφό της, είχε ξανά άδοξο τέλος

Ήταν τον Οκτώβρη του 2020 όταν έγινε γνωστό πως η Ιωάννα Τούνη έγινε ξανά ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιδεράκη. Από ότι φαίνεται η επανασύνδεση του ζευγαριού κράτησε μόλις 10 μήνες, με αποτέλεσμα η influencer να είναι και πάλι ελεύθερη.

Ο δεσμός Τούνη – Σιδεράκη

Οι δυο τους διατηρούσαν δεσμό μερικά χρόνια πριν, ο οποίος έληξε άδοξα λόγω απιστίας σε βάρος της. Το ζευγάρι, μάλιστα συγκατοικούσε μερικά χρόνια πριν στα Τρίκαλα. Ο ίδιος, διατηρούσε δεσμό πιο παλιά και με την Νεσχάν Μουλαζίμ.

Η σχέση τους μαθεύτηκε λόγω των φωτογραφιών με τον σκύλο του Σιδεράκη που ανέβαζε συνεχώς η Ιωάννα στα social media και τον οποίο μερικές ημέρες πριν «αποχαιρέτησε» στο instagram, αναρτώντας βίvτεο μαζί του και λέγοντας πως θα της λείψει πολύ.

Το νέο ρεπορτάζ

Όπως ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από την εκπομπή το «Πρωινό», η γνωστή influencer και ο σύντροφος της δεν είναι πια μαζί εδώ και 10 ημέρες. Να υπενθυμίσουμε πως η Ιωάννα Τούνη και ο Γιάννης Σιδεράκης ήταν μαζί και στο παρελθόν και αυτή τη φορά είχαν επιλέξει να κρατήσουν την σχέση τους κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι έμενε μαζί στην Θεσσαλονίκη και μετά από αρκετό καιρό φαίνεται ότι αποφάσισαν να χωρίσουν. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος το τελευταίο διάστημα η Ιωάννα Τούνη πολιορκείται από τον πρώην της, Νώντα Παπαντωνίου. Ο ίδιο κάνει έντονες κινήσεις για να την ξανά κερδίσει, ενώ πρόσφατα συναντήθηκαν σε cocktail bar.

Ιωάννα Τούνη: «Έχω περάσει και εγώ αρκετό bullying»

«Έχω περάσει και εγώ αρκετό bullying, στο δημοτικό κυρίως, στις τελευταίες τάξεις. Πραγματικά χωρίς μια προφανή αιτία, ήμουν μια καλή μαθήτρια, ενεργή, δραστήρια, μέσα σε όλα. Έτρωγα άπειρο bullying για τις ελιές που έχω στο πρόσωπό μου. “Ελιές θρούμπες και Φαραώ Σημίτη με την ελιά στη μύτη” ήταν κάποια από τα παρατσούκλια που άκουγα συνέχεια.

Είχαν φτάσει στο σημείο να μαζευτούν κάτω από το σπίτι μου 6 αγόρια και να με φτύνουν στα μούτρα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες φάσεις. Οι ίδιοι τώρα μου γλύφουν τα πόδια… Το κάρμα πάντα γυρίζει.

Ακόμη και άτομα που δεν θα το φανταζόσουν ποτέ, έχουν υπάρξει θύματα εκφοβισμού για τους πιο αδιανόητους λόγους! Έχω βρεθεί πολλά χρόνια να κλαίω με λυγμούς στη μαμά μου και να μην μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει όλο αυτό, ενώ δεν έχω πειράξει ή προσβάλλει ποτέ κανέναν…» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στα Instagram stories της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024