Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Σταματέρη: Τι αποκάλυψε για την τελευταία συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Μαρία Σταματέρη: Τι αποκάλυψε για την τελευταία συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Πρόκειται για κάτι που ανέφερε για πρώτη φορά

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Σταματέρη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, μιλώντας για τα πρώτα της δημοσιογραφικά βήματα και τις σημαντικότερες συνεντεύξεις της καριέρας της, αλλά και για τη σχέση της με τον Σταμάτη Μαλέλη.

Εξομολογήθηκε πως βίωσε τον ξαφνικό χαμό ενός συντρόφου της από τροχαίο, δήλωσε μετανιωμένη που δεν έκανε δεύτερο παιδί, αλλά και πολύ ερωτευμένη με τον εδώ και χρόνια σύντροφό της.

Η Μαρία Σταματέρη είπε μεταξύ άλλων στα Μεσάνυχτα:

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση αλλά σήμερα που ήρθα εδώ νιώθω πολύ όμορφα, νιώθω ότι ξαναγύρισα στο σπίτι μου. Μου αρέσει να μυρίζω το στούντιο, το πλατό.

Ξεκίνησα ως δημοσιογράφος στο Mega στο δελτίο, μετά στο Ενώπιος Ενωπίω. Με τη Ζήνα Κουτσελίνη κάναμε σκετσάκια στο Πρωινό.».

Και πρόσθεσε στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Μου έρχεται στο μυαλό η συνέντευξη που είχα κάνει στον Αλέκο Αλεξανδράκη. Ήταν τόσο σωστός, τόσο φιλόξενος, τόσο ζεστός που κόμπλαρα. Ο Δημήτρης Χορν ήταν φοβερή προσωπικότητα. Δεν είναι τυχαίο» είπε για μερικές από τις συνεντεύξεις σπουδαίων ηθοποιών που έχει πάρει.

Μία από τις μεγάλες επιτυχίες της ήταν η συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν επέστρεφε από το Μόναχο με τη δυσάρεστη διάγνωση του καρκίνου.

Ήταν και η τελευταία της μεγάλης σταρ!

Και υπογράμμισε:

«Ψάχναμε πού θα πάει η Αλίκη. Δεν είχαμε καταφέρει να κάνουμε καθόλου συνέντευξη. Γυρίσαμε. Στο αεροπλάνο στην οικονομική θέση ήταν οι δημοσιογράφοι και μπροστά η Αλίκη με τον Σπυρόπουλο. Παρακαλώ τον Σπυρόπουλο έστω κάτι να μας πει η Βουγιουκλάκη γιατί γυρίζαμε στην Ελλάδα χωρίς καμία δήλωση. Μου λέει “σε 10 λεπτά, θα της μιλήσω και μπες μέσα”. Μπαίνω μέσα και βλέπω την Αλίκη, δεν τη γνώρισα, ταλαιπωρημένη, μια γυναίκα καθημερινή. Μου λέει “ελάτε σε ένα τέταρτο με το συνεργείο να μιλήσω”. Και μπαίνω και με το που ανάβει το φως της κάμερας ήταν μια άλλη Αλίκη. Αυτό που με είχε συγκλονίσει πιο πολύ ήταν αυτή η μεταμόρφωση».

Και κατέληξε λέγοντας: «Gossip μπορεί να έχουν όλες οι εκπομπές, αλλά είναι θέμα και της παρουσιάστριας πώς το διαχειρίζεται».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024