Πτήση Θεσσαλονίκη: Γλίτωσε την μήνυση ο μεθυσμένος επιβάτης για την παρενόχληση της αεροσυνοδού
Τα μέλη του πληρώματος, ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους έδωσαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο Α.Τ. του αεροδρομίου επί ένα τρίωρο.
Χωρίς να υποβάλει μήνυση ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η αεροσυνοδός που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από επιβάτη πτήσης από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα.
Τα μέλη του πληρώματος, ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους έδωσαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο Α.Τ. του αεροδρομίου επί ένα τρίωρο.
Έτσι ο 50χρονος επέστρεψε την επόμενη μέρα στην Θεσσαλονίκη με άλλη πτήση της ίδιας εταιρίας, κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν δεν είχε ενεργοποιηθεί λίστα περιορισμού, όπως συμβαίνει συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις.
Ο 50χρονος προσπάθησε να αυτοικανοποιηθεί μέσα στο αεροπλάνο
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 50χρονος επιβάτης προσπάθησε να αυτοϊκανοποιηθεί μέσα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια πτήσης από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα . Αμέσως μετά το συμβάν ισχυρίστηκε ενώπιον μελών του πληρώματος του αεροσκάφους ότι είναι παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών κοριτσιών και εκλιπαρώντας ταυτόχρονα, ζήτησε να μην ειδοποιηθούν οι αστυνομικές Αρχές του Ελευθέριος Βενιζέλος ώστε να αποφύγει την σύλληψη, φοβούμενος και το ενδεχόμενο να κινηθεί εναντίον του νομικά η ιπτάμενη συνοδός.
Η τελευταία έγραψε στην αναφορά της, ότι ο 50χρονος της επιτέθηκε προκειμένου να την θωπεύσει με σκοπό να αυτοϊκανοποιηθεί πάνω της. Παρά την ταραχή της, παρέμεινε ψύχραιμη και έσπευσε να ειδοποιήσει την προϊσταμένη της, η οποία με την σειρά της ειδοποίησε τον κυβερνήτη του αεροσκάφους.
Ο πιλότος ενημέρωσε τις αρχές
Ο έμπειρος πιλότος ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου της Αθήνας και έτσι όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος, ο σάτυρος επιβάτης, ο οποίος καθόταν στις τελευταίες σειρές, συνελήφθη στη φυσούνα από τους αστυνομικούς που τον περίμεναν για να τον οδηγήσουν στο Αυτόφωρο με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλιστα είχε προσπαθήσει να αυτοϊκανοποιηθεί στο κάθισμα του, σκηνικό που έγινε αντιληπτό από τους επιβάτες των τελευταίων θέσεων.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας