Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας για τη Eurovision 2021. Tη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι «Last Dance». O φετινός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και η νεαρή τραγουδίστρια είχε σήμερα την πρώτη της επαφή με το stage.
Από την πρόβα και τις πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα πήραμε μια γεύση για τον δεύτερο ημιτελικό στις 20 Μαΐου και ανυπομονούμε.
Η Στεφανία ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μια ολόσωμη κολλητή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ. Γάντια σε ίδιο χρώμα και ψηλές μπότες που φτάνουν ως το γόνατο ολοκλήρωσαν το λουκ. Όσο για την παρουσίαση του τραγουδιού, για πρώτη φορά στη Eurovision θα γίνει χρήση visual effects, τα οποία δεν θα αποδυναμώσουν ούτε θα επισκιάσουν τη δυναμική παρουσία και ομορφιά της νεαρής.
Θυμίζουμε ότι τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Επίσης, ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας, Βρεττός Βρεττάκος, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της 18χρονης. Ο Γιάννης Μουρίκης σχεδίασε το σκηνικό, ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών και η εταιρία Astermanδημιούργησε τα γραφικά. Οι χορευτές που συνοδεύουν την Στεφανία είναι οι: Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Κώστας Πουλόπουλος.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας