Η μανικιουρίστ των διασήμων Τέτα Καμπουρέλη έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό στη δίνη ενός σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον σύζυγό της ο οποίος κατηγορείται για το «χρυσό ριφιφί» στο Ψυχικό.
Παρά τις αναταράξεις και τις εντάσεις που βιώνει η ίδια φαίνεται πως έχει αρχίσει να επιστρέφει σε μια σχετική κανονικότητα και στα αγαπημένα της χόμπι.
Όπως είναι γνωστό μια από τις δραστηριότητες που την ηρεμούν είναι η σκοποβολή και, σύμφωνα με την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμη μάθημα.
Η ζωή συνεχίζεται για την γνωστή αισθητικό που έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά και στις δραστηριότητες που την χαλαρώνουν.
«Μάθημα σκοποβολής! Καλημέρα σε όλους», έγραψε η Τέτα Καμπουρέλη στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Όπως είναι γνωστό, η Καμπουρέλη ξεκίνησε τα μαθήματα σκοποβολής παρέα με τον σύζυγό της πριν λίγα χρόνια, αφού άγνωστοι επιχείρησαν να τους ληστέψουν μέσα στο σπίτι τους.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας