Κατερίνα Καραβάτου: «Είχα να δω τη μητέρα μου 8,5 μήνες από κοντά»
H παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τη Δευτέρα, πως βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα με χαρτί γιατρού για να βοηθήσει τη μητέρα της που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα
H παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τη Δευτέρα, πως βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα με χαρτί γιατρού για να βοηθήσει τη μητέρα της που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και να τη φέρει στην Αθήνα.
Η ίδια άλλωστε είχε να δει τη μητέρα της από κοντά 8,5 ολόκληρους μήνες.
«Εγώ να σας πω την αλήθεια, είχα πάρει χαρτί γιατρού και πήγα στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσω τη μητέρα μου και να την πάρω να κάνει κάποια πράγματα εδώ. Ήταν για εμένα σοκαριστικό να βλέπω θάλασσα μετά από τόσο καιρό. 8,5 μήνες είχα να τη δω. Τρελάθηκε, όπως τρελάθηκαν και τα παιδάκια μας και τώρα η μαμά μου μας βλέπει από την Αθήνα» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας