Την αγάπη του για τη Νάπολι φρόντισε να δείξει για ακόμη μια φορά ο Ζορζίνιο, λέγοντας πως κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει σε αυτή.
Ο Ιταλός μέσος της Τσέλσι είχε μια πολύ επιτυχημένη θητεία στους «παρτενοπέι» και αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο. Φυσικά, τα αισθήματα είναι αμοιβαία, καθώς και ο ίδιος έχει στην καρδιά του τόσο την ιταλική ομάδα όσο και την πόλη.
«Όταν ζεις στη Νάπολη, δεν μπορείς να ξεχάσεις. Είχε μια θαυμάσια εμπειρία εκεί και η πόλη και οι οπαδοί μου είναι πολύ αγαπητοί. Τώρα δεν σκέφτομαι κάτι πάνω σε αυτό γιατί είμαι συγκεντρωμένος στην Τσέλσι, αλλά αν υπάρχει η πιθανότητα μία ημέρα, δεν ξέρω το πότε, να επιστρέψω, φυσικά και θα το ήθελα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 29χρονος άσος.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα προτιμούσε τελικό Champions League με την Τσέλσι ή τελικό του Euro με την Ιταλία, όμως δεν μπόρεσε να απαντήσει: «Aδύνατο να επιλέξω κάτι, και τα δύο φυσικά».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Έκπληξη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία «λύγισε» με 94-89 την πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε και εξακολουθεί να ελπίζει στην είσοδό της στη 10άδα της Euroleague.
Η Μονακό επέστρεψε από το -12 στην τέταρτη περίοδο, νίκησε με 90-85 το Μιλάνο και έκανε μεγάλο βήμα για τη δεκάδα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό.
Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα συγκλονίζει σε μήνυμά της για την μάχη που δίνει ώστε να είναι καλά ψυχολογικά. Η εξομολόγηση για τον φόβο που αισθάνεται.