Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ράμος : Ο εκπληκτικός Μέσι μάς στέρησε πολύ περισσότερα τρόπαια

Ράμος : Ο εκπληκτικός Μέσι μάς στέρησε πολύ περισσότερα τρόπαια

Για την παρουσία του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και για τη μεγάλη κόντρα της Ρεάλ με τους Μπλαουγκράνα μίλησε ο Σέρχιο Ράμος

Αντίστροφα για τη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου μετρούν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να δίνουν ένα από τα πιο σημαντικά El Clasico των τελευταίων ετών.

Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μπαρτσελόνα έχουν βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς έχουν μειώσει στο -3 και στο -1 αντίστοιχα τη διαφορά από την Ατλέτικο Μαδρίτης, που δείχνει να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Η Βασίλισσα θα αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό της, τον Σέρχιο Ράμος, ωστόσο ο 34χρονος μίλησε για το μεγάλο αυτό παιχνίδι και στάθηκε στην παρουσία του Λιονέλ Μέσι.

Ο Ισπανός αναφέρθηκε στη μεγάλη αντιπαλότητα και δήλωσε πως, εάν ο Λιονέλ Μέσι δεν αγωνιζόταν στους Μπλαουγκράνα, τότε οι Μερένγκες θα είχαν κατακτήσει περισσότερα τρόπαια.

«Έχουμε υποφέρει σε μεγάλο βαθμό όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στον Μέσι. Είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Εάν δεν ήταν στην Μπαρτσελόνα, τότε θα είχαμε κατακτήσει πολύ περισσότερα τρόπαια».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024