Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη – Είχε εγκλωβιστεί ηλικιωμένη
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε από την κουζίνα του διαμερίσματος. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε από την κουζίνα του διαμερίσματος. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας.
όπως αναφέρει το thestival.gr, η ηλικιωμένη ένοικος είχε εγκλωβιστεί στο μπαλκόνι και καλούσε σε βοήθεια. Τη φωτιά πρόλαβαν και έσβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τους υπηρεσιακούς τους πυροσβεστήρες πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής. Έφτασαν στο διαμέρισμα από το μπαλκόνι του γειτονικού διαμερίσματος.
Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με δέκα πυροσβέστες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το έργο της κατάσβεσης.
Η ένοικος του διαμερίσματος και η μια ακόμη γυναίκα από γειτονικό διαμέρισμα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας