Ο Γιάννης Πλούταρχος επισκέπτεται σήμερα στις 18.00 την Ακαδημία τουHouse of Fame.
Με αφορμή το τραγούδι που ανατέθηκε στον Άρη, ο Γιάννης Πλούταρχος παίρνει την κιθάρα και τραγουδάει παρέα με τους σπουδαστές δίνοντας τις συμβουλές του ενόψει και του live της Παρασκευής.
Επίσης στο σημερινό επεισόδιο ο σπουδαστής της Ακαδημίας Γιάννης Αρβανιτίδης ζητάει από την καθηγήτρια φωνητικής, Βασιλική Ρόρρη να κατεβάσουν μισό τόνο το τραγούδι του.
Ο τρόπος ωστόσο που το ζητάει προκαλεί την αντίδραση τόσο της ίδιας όσο και του διευθυντή της Ακαδημίας, Πάνου Μεταξόπουλου
Πώς θα διαχειριστεί το κλίμα που δημιουργείται ο Γιάννης;
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.