Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατάφερε να κάνει το… θαύμα και να φτάσει σε μία απίθανη πρόκριση απέναντι στην Τότεναμ, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa League μέσα από την παράταση!
Ένα γκολ, το οποίο όπως και τα προηγούμενα δύο, ήρθε από τα πόδια του Μισλάβ Όρσιτς! Ο επιθετικός της Ντιναμό κατάφερε να περάσει όποιον βρήκε μπροστά του και με ένα δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Τότεναμ και έγραψε το τελικό 3-0!
Δείτε το γκολ με το οποίο η Ντιναμό κατάφερε να φτάσει σε αυτήν την επική ανατροπή, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο!
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή