Ασταμάτητος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε ακόμη ένα σπουδαίο επίτευγμα τα ξημερώματα ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση των σκόρερ στην ιστορία των Μπακς.
Ο «Greek Freak» έφτασε τους 11.595 πόντους κόντρα στους Γκρίζλις και έτσι πήγε στην τρίτη θέση των σκόρερ στην ιστορία των Μπακς αφήνοντας πίσω του τον Σίντνεϊ Μονκρίφ.
Επόμενος στόχος του είναι πλέον ο Γκλεν Ρόμπινσον που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.
Congratulations to Giannis for passing Sidney Moncrief for 3rd on the Bucks All-Time Points List!! pic.twitter.com/KDNnDLhrFG
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.