Γαλλία : Ο Μακρόν δηλώνει ότι θα έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca
«Θα έρθει η σειρά μου (σ.σ. για να εμβολιαστεί), αλλά έχω ακόμη καιρό. Αν μου προταθεί αυτό το εμβόλιο, ασφαλώς θα το κάνω», είπε ο Μακρόν
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε την Παρασκευή ότι μετά χαράς θα δεχόταν να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της εταιρείας AstraZeneca και του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, εφόσον του προταθεί, όταν έρθει η σειρά του.
«Με βάση τις πιο πρόσφατες επιστημονικές μελέτες, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της AstraZeneca έχει αποδειχθεί», είπε ο Γάλλος πρόεδρος μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε με τους άλλους 26 ηγέτες της ΕΕ. «Θα έρθει η σειρά μου (σ.σ. για να εμβολιαστεί), αλλά έχω ακόμη καιρό. Αν μου προταθεί αυτό το εμβόλιο, ασφαλώς θα το κάνω», είπε.
Ο Μακρόν προκάλεσε αρνητικά σχόλια στη Βρετανία, όταν φέρεται να δήλωσε νωρίτερα φέτος ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι «σχεδόν αναποτελεσματικό» για τους ανθρώπους άνω των 65 ετών.
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- Η Κύπρος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βασιλείου – Τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, Γεραπετρίτη και Ακιντζί
- Σε εκτελέσεις διαδηλωτών καλεί Ανώτερος κληρικός στο Ιράν – «Είναι υπηρέτες των ΗΠΑ»
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες προειδοποιεί για τις ισχυρές δυνάμεις που υποσκάπτουν τη διεθνή συνεργασία
- Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Ερντογάν στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 2-0: Πήρε το ντέρμπι στο ντεμπούτο του Κάρικ
- Φάμελλος: Η Αριστερά είναι το «εμείς» της κοινωνίας – Ο Μητσοτάκης εξασφαλίζει μόνο τα υπερκέρδη των γαλάζιων ακρίδων
- «Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θέλει τον Ντεσπόντοφ για το καλοκαίρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442