Υπάρχει μια φράση που αποτυπώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά «ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα».
Το κύμα της μεγάλης φυγής δε λέει να σταματήσει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Ριζικές οι αλλαγές, με τον έναν να ακολουθεί τον άλλον στην πόρτα της εξόδου από την Ένωση.
Τη μια στιγμή ήταν ο Ίλια Ίβιτς, την άλλη ο Μάσιμο Καρέρα, μετά ήρθε η σειρά του Μάρκο Λιβάγια και ο τελευταίος που «πηδάει» από το… κιτρινόμαυρο καράβι, είναι ο Μηνάς Λυσάνδρου.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.