Έτοιμος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη δήλωσε ο Ματιέ Βαλμπουενά.
Με ανάρτησή του στο Twitter o γάλλος μέσος έδειξε να ανυπομονεί για το σημερινό ματς στο «Καραϊσκάκης».
«Μεγάλο παιχνίδι απόψε κόντρα στον Άρη. Είμαι πάντα έτοιμος για τέτοιου είδους μάχες» έγραψε ο γάλλος χαφ στο tweet του.
Ο Βαλμπουενά έχει αποδείξει ότι στα παιχνίδια με ξεχωριστή σημασία πάντα είναι εκεί, για να δώσει το κάτι παραπάνω και να καθαρίσει το ματς για τον πρωταθλητή Ελλάδας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης και εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε να... διαχειριστεί και τους «προπονητές της εξέδρας», συμμετέχοντας σε έναν διάλογο που θύμισε ελληνικό τοπικό πρωτάθλημα.