Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πρώτες δηλώσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το ντοκιμαντέρ των New York Times

Οι πρώτες δηλώσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το ντοκιμαντέρ των New York Times

Η διάσημη τραγουδίστρια σχολίασε το ντοκιμαντέρ μέσα από δύο αναρτήσεις της στο Twitter

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε για πρώτη φορά την άποψή της για το νέο ντοκιμαντέρ των Times της Νέας Υόρκης και του FX «Framing Britney Spears», γράφοντας στο Twitter:

«Κάθε άνθρωπος έχει την ιστορία του και την άποψή του για τις ιστορίες των άλλων!!!! Όλοι μας έχουμε τόσο διαφορετικές, φωτεινές, πανέμορφες ζωές».

«Θυμηθείτε», συνέχισε, «ό,τι και αν νομίζουμε ότι γνωρίζουμε για τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου, δεν είναι τίποτα σε σχέση με τον πραγματικό άνθρωπο που ζει πίσω από τον φακό».

Επιπλέον, ανάρτησε βίντεο από συναυλία της του 2018, στο οποίο ερμηνεύει το εμβληματικό κομμάτι της «Toxic».


Στην ανάρτηση αυτή έγραψε: «Δεν το πιστεύω ότι έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια. Πάντα μου άρεσε να είμαι πάνω στη σκηνή… αλλά αξιοποιώ αυτό το χρόνο για να μάθω να είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος… Λατρεύω το γεγονός ότι έχω την ευκαιρία απλώς να απολαμβάνω την καθημερινότητά μου».

Το «Framing Britney Spears» καλύπτει την πορεία της σταρ προς τη διασημότητα, αλλά και προς την τωρινή κατάσταση της κηδεμονίας της, στο πλαίσιο της οποίας ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, ουσιαστικά έχει τον έλεγχο της ζωή της.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, η Σπίαρς αρνείται να ανέβει στη σκηνή μέχρι να είναι σε θέση να λειτουργήσει και πάλι αυτόνομα. Ο δικηγόρος της, Σάμιουελ Ντ. Ίνγκχαμ ΙΙΙ, υποστήριξε τον Νοέμβριο ότι η τραγουδίστρια «φοβάται» τον πατέρα της και θέλει να τον απομακρύνει πλήρως από την κηδεμονία της, από τη στιγμή που σύμφωνα με την κατάθεση του Ίνγκχαμ εκείνος προσέλαβε νέο μάνατζερ χωρίς να τη ρωτήσει.

Οι θαυμαστές της, αλλά και αρκετοί συνάδελφοί της, έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους προς τη Μπρίτνεϊ από την ημέρα που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024