Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η δημοσιογράφος που είχε εξευτελίσει on air τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η δημοσιογράφος που είχε εξευτελίσει on air τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Στις εποχές προ… πολιτικής ορθότητας, οι ανθρωποφαγικές συμπεριφορές εις βάρος γυναικών δεν ήταν καθόλου σπάνιες –όσο πλούσιες ή διάσημες και αν ήταν αυτές

Η Νταϊάν Σόγιερ κατηγορήθηκε για μισογύνικη συμπεριφορά, αφού το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «Framing Britney Spears» που κυκλοφόρησε από τους Times της Νέας Υόρκης περιλαμβάνει και μια παλιά της συνέντευξη από την σταρ.

Χρήστες του Twitter τόνισαν ότι η δημοσιογράφος είχε συμπεριφερθεί σεξιστικά τόσο στη συζήτησή της με την Σπίαρς όσο και σε άλλη συνέντευξη που είχε πάρει από τη Γουίτνεϊ Χιούστον, σε εποχές πριν την έλευση της λεγόμενης πολιτικής ορθότητας.

Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν ότι η δημοσιογράφος θα έπρεπε να ζητήσει από τη Μπρίτνεϊ μια μεγάλη «συγγνώμη», όπως αναφέρει το Page Six.

Στη συνέντευξή της, η Σόγιερ δείχνει στην τότε 22χρονη Μπρίτνεϊ ένα βίντεο στο οποίο η Κέντελ Έρλιχ, σύζυγος του τότε κυβερνήτη του Μέριλαντ, Ρόμπερτ Έρλιχ, αναφέρει ότι θα «πυροβολούσε» την σταρ επειδή δεν τη θεωρούσε σωστό πρότυπο.

Σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter, η στάση της Σόγιερ χαρακτηριζόταν από… κατανόηση απέναντι στην Έρλιχ, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στις ενδυματολογικές επιλογές της Μπρίτνεϊ ως αιτία για αυτό το μένος.

Αρκετοί άλλοι τόνισαν ότι και τα σχόλία της για τον τότε πρόσφατο χωρισμό της Μπρίτνεϊ από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δεν ήταν πολύ καλύτερα.

«Του ράγισες την καρδιά, έκανες κάτι που τον γέμισε με πάρα πολύ πόνο», της είπε η δημοσιογράφος του ABC, προσθέτοντας: «Τι του έκανες;»

Λίγα πλάνα αργότερα, η Μπρίτνεϊ ξεσπά σε κλάματα.

Όπως σωστά παρατήρησαν αρκετοί χρήστες του  Twitter, είναι δύσκολο να φανταστούμε μια δημοσιογράφο να θέτει σήμερα κάποια αντίστοιχη ερώτηση –πολύ περισσότερο να ρωτά χαλαρά μια τραγουδίστρια για το αν είναι ακόμη παρθένα.

Μάλιστα, οι χρήστες θεωρούν ότι και ο Τίμπερλεϊκ οφείλει τη δική του συγγνώμη, για τον τρόπο που χειρίστηκε τον χωρισμό τους.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024