Χανιά: Φωτιά σε αυτοκίνητο στον ΒΟΑΚ- Καλά στην υγεία τους οι τουρίστες που επέβαιναν
Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ευτυχώς οι επιβάτες του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία τους.
Παρανάλωμα του πυρός έγινε ένα αυτοκίνητο, στον ΒΟΑΚ στα Χανιά, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης (26/5).
Το όχημα που είχαν νοικιάσει δύο τουρίστες από την Ιταλία, βρισκόταν στο 26ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Χανίων- Ρεθύμνης, στο ρεύμα προς Χανιά όταν, κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπιασε φωτιά.
Το ΙΧ κάηκε ολοσχερώς
Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσών με συνολικά 6 υπαλλήλους, οι οποίοι επιχείρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς, που είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ευτυχώς οι επιβάτες του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία τους.
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Μύκονος: Γιωτ των 220 εκατομμυρίων ευρώ αγκυροβόλησε στην Ψαρρού – Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος
- Λίβανος: Στην Ουάσινγκτον ο πρόεδρος Αούν – Θα συναντηθεί με τον Τραμπ
- Δούρου στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Θα πάμε στις εκλογές είτε με ενωτικό ψηφοδέλτιο με όσους θέλουν, είτε αυτόνομα
- Τροχαίο στο Ίλιον: Φορτηγό προσέκρουσε σε κολώνα – Διακοπή κυκλοφορίας
- Γεραπετρίτης από το Βιετνάμ: Νέα ώθηση στις διμερείς σχέσεις και κοινό μέτωπο υπέρ του Διεθνούς Δικαίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442