Ματίνα Παγώνη : Απαντά σε όσους σχολιάζουν το βάψιμο και το ντύσιμό της
Η Ματίνα Παγώνη αιφνιδιάζει: Οι μίνι φούστες, το μακιγιάζ και η προσωπική της ζωή.
Σε πρόσωπο των ημερών έχει αναδειχθεί η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία πέρα από τις καίριες τοποθετήσεις για τον κοροναϊό, έχει απασχολήσει και για το ιδιαίτερο στιλ της.
Καλεσμένη λοιπόν σε εκπομπή στον ALPHA, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας-Πειραιά αποκάλυψε ότι ήταν κοκέτα από μικρή ηλικία, καθώς βαφόταν από τα 17 της και μολονότι ζούσε την επαρχία, κυκλοφορούσε με μίνι φούστα.
«Όταν από 17 χρονών βάφεσαι, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πέντε λεπτά έχεις βαφτεί. Πάντα βαφόμουν, πάντα. Και υπήρχε ένα πρόβλημα: Επειδή ήμουν σε μια επαρχία και όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως είναι στην Αθήνα, είναι περιορισμένα […] εγώ, βέβαια, όλα αυτά τα είχα ξεπεράσει», είπε και συνέχισε:
«Και τα είχα ξεπεράσει, βέβαια, λέγοντας ότι εγώ είμαι πολύ καλή μαθήτρια, άριστη, άρα δεν έχω πρόβλημα: διαβάζω, άρα, μπορώ να κάνω και κάποια πράγματα που μου αρέσουν. Και είχα φορέσει τότε και μίνι. Είχα κυκλοφορήσει με μίνι».
«Η μητέρα μου δεν είχε αντίδραση διότι ήξερε τι κάνω και που βρίσκομαι. Εμένα τα ωραία πράγματα όμως μου άρεσαν», ανέφερε η κ. Παγώνη.
Δείτε τι είπε:
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2006 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
- Ύπνος στον αέρα; 4 απίστευτες μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ζώα για να κοιμηθούν ακίνδυνα
- Η αποθεραπεία του Λεσόρ, η διαχείριση του Αταμάν και η «συμφόρηση» στο «5» με την επιστροφή του
- Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας
- Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στους άνομους δρόμους των Peaky Blinders – Πυροβολισμοί στο Μπέρμιγχαμ
- «Τρέλανε» και τους συμπαίκτες του ο Ελ Κααμπί: Το απίθανο «ψαλιδάκι» από όλες τις λήψεις (vid)
- Αρης Μουγκοπέτρος: Στον εισαγγελέα σήμερα μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)










![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-150x85.jpg)
























![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442