Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετά τα boyfriend's, (ξανα)έρχονται τα mom jeans!

Μετά τα boyfriend’s, (ξανα)έρχονται τα mom jeans!

Άνετα, στιλάτα και κολακευτικά είναι ιδανικά για μια ανανέωση γκαρνταρόμπας το 2021

H επίσημη «πρώτη» των mom jeans έγινε πολλά χρόνια πριν και συγκεκριμένα μεταξύ 1980s και 1990s. Γι’ αυτό άλλωστε πήραν και τον τίτλο «mom jeans», γιατί  ήταν τα τζιν παντελόνια που φορούσαν οι μαμάδες μας στα νιάτα τους. Όλο και κάποιες μνήμες έχουμε από ψηλόμεσα mom jeans, φορεμένα με καφέ δερμάτινη ζώνη για παράδειγμα, και συνδυασμένα με λευκό T-shirt, ή καρό πουκάμισο…

Η μόδα κάνει στροφές και κύκλους, οπότε τα συγκεκριμένα jeans είναι πιο στιλάτα από ποτέ. Παρ’ όλες, μάλιστα, τις αλλαγές στον χώρο της μόδας αλλά και τις ιδίες τις τάσεις, είναι καθησυχαστικό να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε σε σταθερές αξίες. Ένα από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας που έχει αποδείξει την αξία του στον χρόνο: το τζιν παντελόνι.

Πώς αναγνωρίζω τα mom jeans;

Πρόκειται για τα ψηλόμεσα jeans που είναι κάπως πιο φαρδιά στο πάνω μέρος τους και είτε στενεύουν στο κάτω δημιουργώντας ένα cigarette εφέ, είτε είναι σε ίσια γραμμή και συνήθως το yoke τους είναι σε σχήμα V. Το yoke είναι η ραφή που έχουν όλα τα τζιν παντελόνια ανάμεσα στη μέση και τις πίσω τσέπες. Και για όσους επίσης δεν το ξέρουν, όσο πιο έντονο είναι το V του yoke, τόσο πιο κολακευτικό είναι το παντελόνι!

Τα mom jeans είναι μέρος ενός διαχρονικού style που διαθέτει μια ρετρό αισθητική, η εφαρμοσή τους είναι άνετη και ταιριάζουν άριστα σε όλες τις σιλουέτες. Η ψηλόμεση και χαλαρή γραμμή του προσφέρουν μια άνετη εφαρμογή. Αυτό όμως, που κάνει τόσο «ελκυστικά» τα mom jeans είναι η μεγάλη ποικιλία στα σχέδια που υπάρχει στην αγορά. Από τα cropped σχέδια, τα washed μέχρι και τα flared στριφώματα, η αγορά προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε mom jeans styles.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024