Την ώρα που οι αεροπορικές εταιρείες μειώνουν τον στόλο τους, η Amazon αγοράζει αεροσκάφη, αφού η πανδημία της Covid-19 εκτόξευσε τις παραγγελίες προϊόντων αλλά μείωσε δραστικά τις μετακινήσεις προσώπων.
Ο κολοσσός του διαδικτυακού εμπορίου ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αγοράσει έντεκα Boeing 767-300 από τις εταιρείες Delta και WestJet, τα οποία στη συνέχεια θα μετατραπούν σε αεροπλάνα μεταφοράς φορτίων. Είναι η πρώτη φορά που ο όμιλος αγοράζει αεροσκάφη για να συγκροτήσει τον δικό του στόλο, αντί να συνάπτει συμβάσεις με τοπικές εταιρείες.
«Το να έχουμε ταυτόχρονα ενοικιαζόμενα και δικά μας αεροσκάφη στον ολοένα και μεγαλύτερο στόλο μας, θα μας επιτρέψει να διαχειριστούμε καλύτερα τη δουλειά μας και επομένως να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας προς τους πελάτες μας», εξήγησε η Σάρα Ρόουντς, η αντιπρόεδρος της Amazon Global Air.
Τα τέσσερα αεροπλάνα από τη Westjet θα ενταχθούν στον στόλο της Amazon από φέτος, ενώ τα υπόλοιπα επτά, που θα αγοραστούν από τη Delta, θα είναι έτοιμα το 2022.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας