Την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, συνέχισε σήμερα (28/12) η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.
Από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ απουσίασαν και πάλι οι Μάρκο Λιβάγια και Παουλίνιο, ενώ επέστρεψαν στα Σπάτα οι Σιμόες, Ολιβέιρα και Λόπες.
Ο Κροάτης επιθετικός δεν μπόρεσε να πετάξει από την πατρίδα του χθες, καθώς δεν είχε στα χέρια του το αρνητικό τεστ του κορωνοϊού, αλλά το απόγευμα θα βρίσκεται στην Αθήνα και θα πάει απευθείας στα Σπάτα για να προπονηθεί ατομικά.
Όσον αφορά τον Παουλίνιο, ο μπακ της Ένωσης παραμένει στην Πορτογαλία. Στο πρώτο τεστ κορωνοϊού βρέθηκε θετικός, ενώ το δεύτερο έβγαλε αρνητικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το πορτογαλικό πρωτόκολλο πρέπει να περιμένει μέχρι τις 2 Ιανουαρίου ώστε να υποβληθεί σε νέο τεστ.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αφαίρεσε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του από το προφίλ του στο instagram, κίνηση που μπορεί να δείχνει κάτι για την μεταγραφή του από την Παρτιζάν.