Οι κάτοικοι μιας πόλης στην κεντρική Τουρκία τρομοκρατήθηκαν από μια «επιθετική συμμορία» που προκάλεσε χάος στους δρόμους.
Τα μέλη αυτής της συμμορίας; Ένα πρόβατο, μια κατσίκα και τρία αρνιά. Πλάνα από κάμερα ασφαλείας που μοιράστηκε η σελίδα στο Twitter του Δήμου Nevsehir, δείχνει τα ζώα αγροκτήματος να συνεργάζονται για να τρομοκρατήσουν τους ντόπιους και να τρέχουν στο δημαρχείο στο κέντρο της πόλης.
«Έχουμε επίθεση από ένα πρόβατο, μία κατσίκα και τρία αρνιά», δημοσίευσε ο Δήμος Nevsehir στο Twitter, ενώ μοιράστηκε το βίντεο, το οποίο δείχνει ότι τα ζώα κυνηγούσαν φρουρούς ασφαλείας και επιτέθηκαν σε πεζούς.
Το πρόβατο όπως φαίνεται, έχει την τάση επανειλημμένα να χρησιμοποιεί το κεφάλι του για να σπρώξει τους ανθρώπους. Σύμφωνα με την Daily Sabah, οι απρόκλητες επιθέσεις ανάγκασαν πολλούς κατοίκους να απομακρυνθούν από τα επιθετικά ζώα. Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο:
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας