Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η viral χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχει κάνει τους πάντες να κλαίνε

Η viral χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχει κάνει τους πάντες να κλαίνε

Πριν πατήσετε play πάρτε κοντά σας χαρτομάντιλα

Μπορεί παραδοσιακά οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις του John Lewis, να είναι κάθε χρόνο οι πιο πολυαναμενόμενες ωστόσο φέτος στην κορυφή των πιο συγκινητικών εορταστικών διαφημίσεων βρέθηκε -δικαιωματικά- μια διαφήμιση ολλανδικής φαρμακοβιομηχανίας.

Το βίντεο δημιουργήθηκε από το γερμανικό πρακτορείο Jung von Matt και είναι μέρος της εκστρατείας «Take care» της ολλανδικής εταιρείας Doc Morris.

Στην περιγραφή της διαφήμισης στη σελίδα στο YouTube διαβάζουμε:

«Αυτή τη χρονιά, το καλύτερο δώρο απ’ όλα είναι να είμαστε καλά και υγιείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η υγεία σας είναι ένα θέμα πολύ κοντά στην καρδιά μας.

Γι’ αυτό, ειδικά τα Χριστούγεννα, μπορείτε να φροντίσετε αυτό που πραγματικά έχει σημασία στη ζωή: Να περάσετε ξέγνοιαστο χρόνο με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας. Η DocMorris εύχεται σε εσάς και σε όλους τους συγγενείς σας ευτυχείς και αξέχαστες γιορτές. Μείνετε υγιείς!».

Η σχεδόν τρίλεπτη  διαφήμιση  παρουσιάζει έναν ηλικιωμένο άνδρα, που ζει απομονωμένος στο σπίτι του – ίσως λόγω της πανδημίας του νέου κοροναϊού- , να προπονείται κάθε μέρα μόνος του με ένα kettlebell.

Η σκληρή και επίπονη προπόνησή του συνεχίζεται για πολλές ημέρες, με τον ίδιο να παρακινείται από μια φωτογραφία, την οποία οποία φροντίζει να βλέπει όση ώρα γυμνάζεται.

Κανένας όμως δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει μαζί του, ενώ γείτονες, περαστικοί ακόμα και η κόρη του,  απορούν για το τι ακριβώς προσπαθεί να καταφέρει.

Τελικά, ο ηλικιωμένος άντρας ετοιμάζεται να συναντήσει την οικογένειά του για τα Χριστούγεννα, εκεί όπου θα πάρει την εγγονή του στα χέρια του, σηκώνοντάς την ψηλά για να τοποθετήσει το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η διαφήμιση κλείνει με το μήνυμα:

«Για να μπορέσετε να φροντίσετε αυτό που πραγματικά έχει αξία στη ζωή».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024