Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
John Lewis : Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που όλοι περιμέναμε είναι εδώ!

John Lewis : Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που όλοι περιμέναμε είναι εδώ!

Οι διαφημίσεις του προκαλούν κάθε χρόνο υστερία στα social media και μας βάζουν στο κλίμα για την πιο μαγική γιορτή

Ο John Lewis παρουσίασε την πολυαναμενόμενη χριστουγεννιάτικη διαφήμισή του για το 2020, η οποία τοποθετείται σε έναν κόσμο χωρίς πανδημία COVID 19.

Ένα από τα πράγματα που περιμένουμε με ανυπομονησία την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα, είναι και οι διαφημίσεις – φαινόμενο της εταιρίας John Lewis.

Η δίλεπτη διαφήμιση, με τίτλο Give a Little Love (Χάρισε λίγη Αγάπη)  δείχνει πώς μια απλή πράξη καλοσύνης μπορεί να φέρει χαρά σε ανθρώπους που αγωνίζονται σιωπηλά.

Η διαφήμιση ανοίγει με ένα αγόρι του οποίου η μπάλα είναι κολλημένη σε ένα δέντρο. Τον πλησιάζει ένα μικρό κορίτσι που απελευθερώνει την κόκκινη ομπρέλα σε σχήμα καρδιάς, και οι δύο τους στη συνέχεια μετατρέπονται σε μια animated έκδοση.

Στη συνέχεια, το αγόρι προσφέρει ένα μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς σε έναν χιονάνθρωπο, ο οποίος το χρησιμοποιεί για να σηκωθεί από τη λακκούβα μέσα στην οποία λιώνει. Ο χιονάνθρωπος προσγειώνεται στη μέση του κέντρου μιας παραμυθένιας πόλης και φτιάχνει ένα λάστιχο σε σχήμα καρδιάς, που προσφέρει σε χιονάθρωπους που έχουν μείνει με το αυτοκίνητό τους στη μέση του δρόμου.

Η διαφήμιση είναι γεμάτη με μια σειρά από εννέα συνδεόμενα χρονογραφήματα, τα οποία δημιουργήθηκαν από οκτώ διαφορετικούς καλλιτέχνες. Κάθε σκηνή δημιουργείται με διαφορετικό τρόπο – από κλασικά κινούμενα σχέδια έως animation από πλαστελίνη.

Ο John Lewis αποφάσισε σχεδόν τελευταία στιγμή να δημιουργήσει την φετινή χριστουγεννιάτικη διαφήμισή του.

«Σκεφτόμασταν ότι ίσως είναι καλύτερο να κάνουμε μια ουσιαστική φιλανθρωπική δωρεά» εξηγεί σχετικά, ο επικεφαλής μάρκετινγκ του brand, ωστόσο στο τέλος, η εταιρεία θεώρησε ότι αυτός θα ήταν ένας τρόπος να παρέχει δουλειά για τη δημιουργική κοινότητα, η οποία έχει πληγεί σκληρά από την πανδημία.

Η διαφήμιση στοχεύει επίσης στη συγκέντρωση χρημάτων για το Home-Start, το οποίο παρέχει εθελοντές και στήριξη σε οικογένειες με μικρά παιδιά, και το FareShare, το οποίο αναδιανέμει φαγητό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Απολαύστε παρακάτω τη φετινή διαφήμιση του John Lewis και μην ξεχνάτε κι εσείς να χαρίζετε κι εσείς λίγη αγάπη, όπου και όποτε μπορείτε.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024