Αναγκαστική αλλαγή στο πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» λόγω καιρικών συνθηκών. Η πρωινή χαλαζόπτωση και στη συνέχεια η ισχυρή βροχή οδήγησε σε προσαρμογή του προγράμματος με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Οι παίκτες που έκαναν αποφόρτιση την Τετάρτη, δηλαδή οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης, αλλά και ο Αγιούμπ, βγήκαν στο γήπεδο και υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Κλινήρης με ίωση παρέμεινε ο Καραγιάννης, θεραπεία ακολούθησε ο Σαβιέρ ενώ ατομικό έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Σέχου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.