Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα στην εφετινή Euroleague, με τους «πράσινους» να έχουν αύριο (3/12) δύσκολη αποστολή στο Μιλάνο, κόντρα στην Αρμάνι.
Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για το ματς κόντρα στους Ιταλούς, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα πρέπει να διορθώσουν αρκετά πράγματα, μετά και την κάκιστη εμφάνιση κόντρα στην Βιλερμπάν.
«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικό επιθετικό ταλέντο. Σίγουρα θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι, όπου κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Το βέβαιο είναι πως για να καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο».
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ισχυρής Ραντνίτσκι με 16-14, την πέταξε εκτός Champions League, ενώ οι Πειραιώτες προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον όμιλό τους στα προημιτελικά του Champions League.
Σαφώς ανώτερος ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον κακό Παναθηναϊκό στην Τούμπα και με δύο νίκες προκρίθηκε για 7η φορά τελευταία 10 χρόνια σε τελικό Κυπέλλου. Αντίπαλος του δικεφάλου στο Πανθεσσαλικό ο ΟΦΗ.
Ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε υποστηρίζει πως η ομάδα του Σάρας είναι εκτός διεκδίκησης του Χέις-Ντέιβις, προσθέτοντας ότι Παναθηναϊκός και Χάποελ Τελ Αβίβ βελτίωσαν τις προσφορές τους προς τον Αμερικανό.